TERMÉKEK

NEPTUN

Magyarország piacvezető elektronikus felsőoktatási tanügyi rendszere a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszer. Dinamikusan fejlődő, az aktuális kihívásoknak megfelelően tetszőlegesen formázható, komplex program, mely figyelembe veszi az intézmények egyéni sajátosságait is. Az alapvető tanulmányi és oktatási funkciókon túl az Egységes Intézményirányítási Rendszer (EIIR) keretében számos lehetőséget kínál. Többek között teljes körű gazdasági és humán erőforrás adminisztrációt (SAP platformon) tesz lehetővé, az integrált Poszeidon és Unipoll modulok segítségével iktatási és kérdőívkezelési lehetőséget (például elektronikus vizsga), az állami szervezetek (FIR, DiákHitel) számára közvetlen és az elvárásoknak megfelelő adatszolgáltatási lehetőséget biztosít.
Az SDA Informatika Zrt.-nél több, mint két évtizedes tapasztalattal továbbra is töretlen célunk, hogy a hallgatók, oktatók, valamint a felsőoktatási intézmények dolgozói minél szélesebb körben kihasználhassák a legkorszerűbb informatikai megoldásokra épülő oktatás és adminisztráció előnyeit.

NEPTUN.ORG.HU

UNIPOLL

Az UniPoll egy univerzális, több nyelven is elérhető adatgyűjtő és kiértékelő web alkalmazás, amelynek segítségével az egyszerűtől az összetett kérdőíves és vizsgáztatási feladatokig többféle típusú adatgyűjtés is menedzselhető párhuzamosan, egyszerű felhasználói felületen. A begyűjtött adatokból lekérhetők gyorsriportok, megtekinthetők statisztikák és az eredmények kinyerhetők táblázatos formátumban is további feldolgozásra.
Az UniPoll kérdőívek a kisvállalatok 360 fokos felméréseitől az országos, felsőoktatási oktatók hallgatói véleményezéséig, az ügyféligény szerinti felhasználói létszámnak megfelelő szerverkapacitással nyújtanak professzionális kérdőíves megoldásokat.

WWW.UNIPOLL.HU

XADESMAGIC

Az SDA Informatika Zrt. jogelődje, az SDA Stúdió Kft. XadesMagic elektronikus aláírás készítő keretrendszere 2005. decemberében megszerezte a Magyar Elektronikus Aláírás Szövetségének (MELASZ) pecsétjét, amely tanúsítja, hogy az alkalmazás képes együttműködni a többi - szintén tanúsított - termékkel, vagyis az általa létrehozott aláírásokat más szoftverek felhasználói is képesek ellenőrizni, és ők is képesek ellenőrizni mások elektronikusan aláírt dokumentumait, üzeneteit.

E-TITÁN
ELEKTRONIKUS
OKTATÓ RENDSZER

Az e-TITÁN Elektronikus Oktató Rendszer egy olyan, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által akkreditált zárt rendszer, amely támogatja a képző szerveket (autósiskolákat) a közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének folyamatában. Kiemelten támogatja a korszerű e-learning rendszerű tanagyagok alkalmazását a képzéseken belül.

SDA Informatika Zrt.

Elérhetőség

Telefon:+36 1 209 4748
Fax:+36 1 279 0001
Web:www.sdainformatika.hu
E-mail:info@sdainformatika.hu
Cím:1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b. (Irodaház)
Cím:1117 Budapest,
Hauszmann Alajos u. 3/b. (Irodaház)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel az 1-es villamos Hauszmann Alajos utca/
Szerémi út megállójából vagy a 17, 41, 47, 56 villamosok
Hauszmann Alajos utca megállójából lehet megközelíteni.
Tömegközlekedéssel az 1-es villamos Hauszmann Alajos utca/Szerémi út megállójából vagy a 17, 41, 47, 56 villamosok Hauszmann Alajos utca megállójából lehet megközelíteni.