MINŐSÍTÉSEK

ISO 9001

Az SDA Informatika Zrt. kiépítette, bevezette, működteti, és folyamatosan tovább fejleszti a mindenkori jogszabályoknak eleget tevő az EN ISO 9001:2015 szabvány által támasztott követelményeknek mindenben megfelelő minőségirányítási rendszerét.

Oracle Partner

Cégünk 2010-től megszerezte az Oracle Partneri címét, melyet 2011-től az Oracle Database specializációs minősítéssel bővítettünk, ezzel is bizonyítva kiváló termékismeretünket, technikai felkészültségünket és szakmai elhivatottságunkat az Oracle felé.

SAP Partner

Az SDA Informatika 2016. december óta az SAP minősített partnere. A vállalat rendelkezik az SAP licence support szolgáltatás és licence értékesítéshez szükséges, az SAP által meghatározott számú és követelményeknek megfelelő minősítésű szakemberrel. Vállalatunk folyamatosan törekszik arra, hogy SAP tanácsadó kollégái tapasztalatuk bővítése mellett szakmai ismeretüket is bővítsék a technológiai fejlődésnek megfelelően.

Magyar Elektronikus Aláírás Szövetség (MELASZ)

Az SDA Informatika Zrt. XadesMagic elektronikus aláírás készítő keretrendszere 2005. decemberében megszerezte a Magyar Elektronikus Aláírás Szövetségének (MELASZ) pecsétjét, amely tanúsítja, hogy az alkalmazás képes együttműködni a többi - szintén tanúsított - termékkel, vagyis az általa létrehozott aláírásokat más szoftverek felhasználói is képesek ellenőrizni, és ők is képesek ellenőrizni mások elektronikusan aláírt dokumentumait, üzeneteit.
A magyar piacon ma mintegy 6-8 hazai fejlesztésű elektronikus aláírás alkalmazás létezik. Ezek olyan szoftverek, amelyek a jogszabályok szerinti fokozott biztonságú vagy minősített elektronikus aláírások létrehozását és ellenőrzését végzik. A jogszabályokban elvárt biztonságos működést több termék esetében független tanúsító szervezet vizsgálati eredménye is igazolja.

ADL SCORM

A Neptun.Net-be integrált e-learning keretrendszerünk, a Neptun.Net LMS 3.0 a kontinentális Európában elsőként hivatalosan is megszerezte az e-learning világában legelterjedtebb szabvány, a SCORM legújabb, 2004-es verziójának tanúsítását is. Az e-learning tartalmak lejátszásra alkalmas programok közül a világon velünk együtt mindössze tíz gyártó terméke teljesíti tanúsítottan a SCORM mindkét szabványát, így ebben a tekintetben sikerült megelőznünk olyan, általunk nagyra becsült cégeket, mint például az IBM, az Oracle, a Hewlett-Packard, vagy az SAP. Tanúsításunkat a SCORM szabvány kifejlesztője, az USA minisztériumai és a Fehér Ház által alapított ADL (Advanced Distributed Learning, www.adlnet.org) nevű szervezet végezte.

SDA Informatika Zrt.

Elérhetőség

Telefon:+36 1 209 4748
Fax:+36 1 279 0001
Web:www.sdainformatika.hu
E-mail:info@sdainformatika.hu
Cím:1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b. (Irodaház)
Cím:1117 Budapest,
Hauszmann Alajos u. 3/b. (Irodaház)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel az 1-es villamos Hauszmann Alajos utca/
Szerémi út megállójából vagy a 17, 41, 47, 56 villamosok
Hauszmann Alajos utca megállójából lehet megközelíteni.
Tömegközlekedéssel az 1-es villamos Hauszmann Alajos utca/Szerémi út megállójából vagy a 17, 41, 47, 56 villamosok Hauszmann Alajos utca megállójából lehet megközelíteni.