SZOLGÁLTATÁSOK

SZOFTVERFEJLESZTÉS

Fejlesztőink rendszeres külső és belső képzésekben részesülnek a modern technológiák elsajátítása érdekében.
A megrendelői igények felmérése, a rendszerterv kialakítása, a követelményspecifikáció elkészítése, a részletes adatbázisterv és a szoftver-rendszerterv előállítása kulcskompetenciáink közé tartozik.
Különös figyelmet fordítunk termékeink más termékekkel való együttműködésére és integrálhatóságára.

TERMÉKTÁMOGATÁS

Szakterület-specifikus tudással és felhasználói tapasztalattal rendelkező terméktámogatóink állnak partnereink rendelkezésére. Tanácsot adnak a hatékony programhasználathoz, nyomon követik a jogszabályváltozásokat és a kapcsolódó kötelezettségeket, hidat képeznek ügyfeleink és fejlesztőink között. Felmérik, kidolgozzák és közvetítik a megrendelői igényeket, ezzel is biztosítva az általunk nyújtott szolgáltatások folyamatos továbbfejlesztését.

Kapcsolódó linkek:
Neptun Terméktámogató Portál
Unipoll Terméktámogató Portál

ADATBÁZISKEZELÉS

Akár üzemeltetésről, akár adatbázis-fejlesztésről vagy -optimalizálásról legyen szó, szakembereink készen állnak Oracle és MS SQL rendszerekkel kapcsolatos tanácsadásra és a feladatok megvalósítására.
Kiemelkedő tapasztalattal rendelkező adminisztrátoraink több tízezer felhasználót kiszolgáló adatbázisok kezelése terén is jártasak. Szolgáltatásaink kiterjednek a futtató/lejátszó hardverek, eszközök, szoftverlicenszek ajánlására, beszerzésére is.

OKTATÁS

Nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy oktatásaink eredményeként a felhasználók gyakorlatot szerezzenek és olyan átfogó képet kapjanak a programról, amely megkönnyíti a mindennapos munkájuk elvégzését. A program bevezetését követő oktatáson kívül rendszeres időközönként szervezünk konferenciákat, ahol bemutatásra kerülnek a verziófrissítéshez kapcsolódó változások és újdonságok.
Igény esetén ügyfélre szabott, helyszíni továbbképzést és tanácsadást nyújtunk. Programjaink használatának önálló gyakorlásához interaktív elektronikus tananyag áll a felhasználók rendelkezésére.

SDA Informatika Zrt.

Elérhetőség

Telefon:+36 1 209 4748
Fax:+36 1 279 0001
Web:www.sdainformatika.hu
E-mail:info@sdainformatika.hu
Cím:1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b. (Irodaház)
Cím:1117 Budapest,
Hauszmann Alajos u. 3/b. (Irodaház)

Megközelítés

Tömegközlekedéssel az 1-es villamos Hauszmann Alajos utca/
Szerémi út megállójából vagy a 17, 41, 47, 56 villamosok
Hauszmann Alajos utca megállójából lehet megközelíteni.
Tömegközlekedéssel az 1-es villamos Hauszmann Alajos utca/Szerémi út megállójából vagy a 17, 41, 47, 56 villamosok Hauszmann Alajos utca megállójából lehet megközelíteni.